Tak nás zase vykradli, 2009

Lidská bezohlednost a drzost opravdu nezná mezí. Ze středy na čtvrtek nás opět, snad již po šesté navštívil v modelářské klubovně nezvaný host. Ne že bychom neradi vítali zájemce o modelařinu, přes to, tito návštěvníci ať zůstanou příště doma.

V sobotu minulého týdne došlo k malému poškození příručního skladu, asi šlo o tipaře, který kontroloval co by bylo vhodné přemístit.
 
Po jeho návštěvě jsme vše opravili, ale červíček pochybnosti přece jen zůstal a tak jsme věc, která se tipaři ve skladu zalíbila, jakousi prozřetelností okamžitě uklidili jinam. Tušení se potvrdilo právě ze středy na  čtvrtek, kdy přijeli návštěvníci vyzvednout vytipovanou věc. Je to smutné ale přes to bych rád viděl tváře těch, kteří se do skladu vloupali, myslím si po dosti velikém úsilí, nenašli na místě to, pro co přijeli. Ale přes to vzali alespoň co bylo, tak že vzala za své naše malá sekačka a paradoxně malá kárka,kterou jsme měli na převážení konve s vodou z letiště.
 
Návštěvníci připravili opět o iluze lidi, kteří dělají zájmovou  činnost za své, pro sebe, ale hlavně pro ostatní, viz: práce s mládeží pod hlavičkou DDM Rakovník, příměstské tábory pro děti z okolí, spoustu soutěží a akcí v regionu i mimo něj. Z ohlasů modelářské veřejnosti disponují rakovničtí modeláři zázemím pro svoji činnost, jaké má v  České republice cca pět modelářských klubů. Proto nás velmi mrzí a hlavně bere sílu do plachet, činnost lidí bez jakýchkoliv zábran, kteří bez jakýchkoliv skrupulí ničí a kradou na co přijdou.
 
Přeze všechno, bych chtěl pozvat příznivce modelářství na akce, které pořádáme.
11.7 proběhne veřejná soutěž Pohár MVVS v kategorii RCMX(velké rádiem řízené polomakety)
18.7 veřejná soutěž Rakovnický upoutanec v kategorii UŠ (upoutané akrobatické modely) 
10-22.8 příměstský tábor pro děti od třetí třídy.
zpátky nahoru

Počasí na letišti

Web Airshow

Airshow

Web ASTR

ASTR

Web LKRK

LKRK

Kudy na letiště

Navigace

QR pro navigaci

Sponzor

Mraky, déšť

Vítr