Logo
Vytisknout tuto stránku

Zimní sezona 2016 / 2017 Doporučený

I tuto zimu měli rakovničtí modeláři pronajaté prostory pro zimní letovou sezonu. Každý čtvrtek večer jsme chodili do rakovnické sportovní haly a v neděli odpoledne jsme chodili do tělocvičny 1. Základní školy Rakovník. Obliba zimního halového létání se v našem klubu rozšířila do takové míry, že nikdy nebylo v hale méně než 11 pilotů. S námi začali chodit i členové okolních modelářských klubů, takže vždy bylo o zábavu a hojnou účast postaráno. 

Kvůli velkému zájmu členů a přátel z okolí, se letos v hale objevila celá řada rozličných modelů. Standardně s převahou vedl halový model click, následovaný spoustou malých copter a vrtulníčků. Intenzivně létala i skupina kolem Jardy Hoblíka s halovými upoutanci. Dáda Dvořák nás vždy nechával v údivu z jeho perfektně létajících mini maket na gumu nebo na CO2. A z ještě více netypických věcí bylo rychlostní samokřídlo a pak halový RC paraglider. Absolutní premiéru měla upoutaná maketa na dmychadlo.

Díky preciznímu řízení letového prostoru Mílanem Hůlou, se nestalo, aby ani na chvilku zahálel letový prostor. Milan zavedl, aby v neděli vždy bylo něco na zakousnutí, takže kdo nelítal, tak ochutnával sladké dobroty připravené rodinnými členy.

A to vlastně byl i cíl zimní haly. Intenzivní létání, zábava, diskuze s kamarády.   

LMK Rakovnik, V.Chytrý © 2015